Disclaimer

Wat nu volgt is een disclaimer, puur en alleen om mezelf in te dekken. En omdat juridische lappen tekst al niet eens door mij gelezen worden, ga ik je daar ook niet mee vermoeien. In plaats daarvan heb ik twee simpele regels op net zo simpele manier beschreven.

disclaimer nummer 1Rampzakelijk.nl is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of zaken als er iets mis gaat in je voorbereidingen. Productbeoordelingen bijvoorbeeld hou ik zo objectief mogelijk. Het zou kunnen dat ik een product als “goed” bestempel. Dat betekent niet dat jij ook een goed product aanschaft of dat je er op de correcte manier mee omgaat. Dus mocht je bijvoorbeeld een multitool hebben aangeschaft omdat ik hem goed vindt en dat ding klapt uit elkaar op het moment dat je hem uitpakt, of nadat je hem met een soldeerbout aan het bewerken was? Waarna een onderdeel in het oog van je hamster springt? Waarna dat beest de helft van je karpet uit frustratie opvreet voordat je ermee naar de dierenarts kan? Waarna dat beest bij de dierenarts een dure oogoperatie mag ondergaan? Dan is Rampzakelijk.nl niet aansprakelijk voor welke schade dan ook.

disclaimer nummer 2De informatie die op dit blog te vinden is, geeft geen garantie op overleven. Alle informatie op Rampzakelijk.nl is zorgvuldig geschreven en bedoeld om je te helpen in en na het uur U van een noodsituatie of ramp. Afgezien van tikfouten, betekent het niet dat je automatisch aan de hand van de opgevolgde adviezen ALLE situaties kunt overleven. Er bestaat zoiets als de pech-factor. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je aan de hand van de door mij gegeven adviezen, en op de manier die ik heb beschreven, je auto achterlaat tijdens een sneeuwstorm en naar je eindbestemming gaat lopen. Dan kan het altijd gebeuren dat je onderweg wordt aangereden door iemand die te hard rijdt, dat onderweg de temperatuur nog verder daalt, dat er plotseling nog meer neerslag omlaag komt, dat er een boom of een elektriciteitskabel op je valt, etcetera, etcetera. Allemaal situaties die je het leven kunnen kosten en waar geen enkel advies op geen enkel blog je op kan voorbereiden. Zo ook niet het advies op Rampzakelijk.nl!

Zo, mijn achterste is daarmee wel voldoende ingedekt. Ben je het met me oneens, of wil je me behoeden voor een grote fout die ik op het punt sta te maken? Mail me op remko@rampzakelijk.nl.

Share the knowledge!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •