Wat is Rampzakelijk.nl

Ondanks dat de overheid ons, het volk, adviseert om ons voor te bereiden op noodsituaties (Zie hier) gedragen veel mensen zich nog steeds alsof ze onschendbaar zijn. Komt deze uitspraak je bekend voor: “Wat moet er gaan gebeuren dan, hier gebeurt nooit wat.”?

Ook zijn er veel mensen die verwachten dat de regering ze (1) op aanvraag, (2) direct en (3) op hun locatie kan voorzien van noodhulp, terwijl de regering zelf aangeeft in sommige gevallen enkele dagen nodig te hebben om ├╝berhaupt in noodgebied te komen. Laat staan dat ze een ieder een op maat gesneden manier van noodhulp kunnen aanbieden.

Dit blog is er voor jou; iemand die zich wil voorbereiden op het ergste dat ons land ons kan aanbieden, maar geen idee heeft waarmee te beginnen.

Dit blog is er ook voor jou; iemand die al voorbereidingen aan het treffen is, maar altijd op zoek is naar tips en truuks.

Wat mag je verwachten van Rampzakelijk.nl? Wekelijks (soms vaker, soms minder) een artikel waarin ik tips, truuks en wilde gedachten beschrijf. Veel van de onderwerpen waar ik over ga schrijven is al op Amerikaanse blogs, sites en forums beschreven. Echter, jij, trouwe lezer in wording, weet dat wat in Amerika omschreven wordt als “The ultimate guide to do anything!” niet hoeft te werken in Europa. En datgene waar Amerikanen zich druk om maken, is niet altijd datgene waar wij ons direct zorgen over hoeven te maken. Zo hoeven wij ons voorlopig niet voor te bereiden op een orkaan, of wel?

Ik hoop dat dit dit blog een waardevolle aanvulling is voor je verzameling bladwijzers op het Internet.

Als je een verzoek hebt, een vraag of gewoon een shoutout wilt doen en je wilt dit liever anoniem doen, zonder dat de wereld mee kan lezen, kan je me bereiken via remko@rampzakelijk.nl. Ook voor andere zaken ben ik op dat emailadres te bereiken.

Ik hoor graag van jullie!

Share the knowledge!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •