Weer online

JAAAAAAA! Rampzakelijk.nl is weer online!

Een paar jaar terug ben ik begonnen met het online plaatsen van mijn idee├źn, kennis, kunde en andere hersenkronkels op dit blog. Er kwamen bezoekers, ik kreeg waardevol commentaar van lezers en ik had plezier in het schrijven van nieuwe artikelen.

Totdat de provider na ongeveer een jaar failliet ging… En ik er achter kwam dat de backups van de site niet bruikbaar waren…

Gelukkig kon ik het domein Rampzakelijk.nl behouden, vond ik al snel een andere provider en de werkzaamheden om de site weer op te bouwen konden beginnen.

Totdat ik bericht kreeg dat mijn werkgever wilde dat ik naar het Caribisch Gebied zou gaan… Voor minimaal drie jaar…

Mij hoor je niet klagen, zeker niet. Ik mocht met het hele gezin verhuizen en het werk was leuk. Maar het waren ook een hele, hele drukke drie jaren. Elke keer als ik er aan dacht om aan de site te werken, kwam er een groot project voorbij.

Nu, na terugkeer in “Ulanda” heeft het wat voeten in de aarde gehad maar ik kan met trots verkondigen dat Rampzakelijk.nl weer online is.

Helaas zijn de oude artikelen weg, die ga ik opnieuw schrijven. Maar het doel van dit blog blijft hetzelfde: Ik ben mijzelf en het gezin aan het voorbereiden op noodsituaties.

Doe je mee?

Share the knowledge!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vrouw, kinderen, (nog) geen huisdieren, woonachtig in het midden van het land, fulltime baan, hypotheek, wat spaargeld, wat schulden en misschien een beetje gevoel voor humor. Klopt, ik ben nogal doorsnee. Jij toch ook?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.