Wie is Remko

Remko
Remko, knockout by 4yo

Hoi, mijn naam is Remko van der Meij. Ik ben een man van middelbare leeftijd en ik woon in het midden van Nederland. Ik ben gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen. Ik heb een fulltime baan met onregelmatige werktijden en veel verantwoordelijkheden. Daarnaast heb ik een hypotheek, een paar schulden, een beetje spaargeld, (nog) geen huisdieren en misschien, stiekem, ook een beetje gevoel voor humor.

Klopt, ik ben nogal doorsnee. Jij toch zeker ook?

In een grijs verleden leerde een sergeant-majoor me;

“Wees bereid datgene te doen waar je het minst op voorbereid bent. Moedertje Natuur heeft veel manieren om je te laten weten dat je niet meer dan een worm bent.”

Weet je, hij heeft op meerdere momenten en op meerdere manieren gelijk gehad. Sinds die tijd probeer ik elke dag mezelf bewust te zijn van mijn omgeving, maar van concrete voorbereidingen is het maar niet gekomen. Elke keer had ik een ander excuus variĆ«rend van “geen geld” tot “geen tijd”.

Vanaf nu gaat dat veranderen en ga ik concrete stappen zetten om mezelf en mijn gezin voorbereiden op noodsituaties en rampen. De kennis heb ik, nu de daden nog.

Doe met me mee! Of als je al langer bezig bent; geef me tips!

Share the knowledge!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •